The facility is designed as a single-family house, with living and service spaces provided on the ground floor, sleeping rooms on the first floor.
Ground floor: hallway with dressing room, living room with kitchen, pantry, utility, toilet and bike shop + pantry. From the living room access to the outdoor terrace and garden is possible.
Floor: hallway with dressing room, bedroom, two children’s rooms, dressing room, bathroom for children, bathroom for parents. From the bedroom access to the outside terrace is possible.

Nagrada / Award Murgle Apartments - Award winning project

Malo presenečeni smo s ponosom sprejeli novico, da je naš projekt zmagal na tekmovnjau Life Challenge 2020 v kategoriji večstanovanjskih stavb.

A little surprised, we proudly accepted the news that our project won the Life Challenge 2020 competition in the multi-apartment building category.

Nagrada / Award Murgle Apartments - Award winning project

Malo presenečeni smo s ponosom sprejeli novico, da je naš projekt zmagal na tekmovnjau Life Challenge 2020 v kategoriji večstanovanjskih stavb.

A little surprised, we proudly accepted the news that our project won the Life Challenge 2020 competition in the multi-apartment building category.