Simple

[vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-10″][vc_banner_title subtitle=”INTERIOR” title=”Henders Tragers Villa” columns=”%5B%7B%7D%5D”]The project’s architecture expresses complementary features of a villa, made up of calm, quiet areas designed for family life, as well as reception areas, which are open and welcoming.[/vc_banner_title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1500973495617{margin-top: -85px !important;}”][vc_info_block style=”horizontal” items=”%5B%7B%22label%22%3A%22YEAR%22%2C%22text%22%3A%222016%22%7D%2C%7B%22label%22%3A%22LOCATION%22%2C%22text%22%3A%22Minsk%2C%20Belarus%22%7D%2C%7B%22label%22%3A%22CREATIVE%20DIRECTOR%22%2C%22text%22%3A%22Andrus’%20Bezden%22%7D%2C%7B%22label%22%3A%22VISUALIZATION%22%2C%22text%22%3A%22Sasha%20Hamolin%22%7D%5D”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” desctop_mt=”margin-lg-55t” desctop_mb=”margin-lg-30b”][vc_column][vc_single_image image=”1313″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content”][vc_column width=”1/2″][vc_project_detail image=”1315″]Under the cube there are withdrawable soft modules, and inside the cube there is a live tree that is illuminated from the above roof window. This is a place for solitude, meditation and relaxation. Thus, with the help of withdrawable modules, you can create different zones for conversations, board games, and the one who needs to retire can go and have a rest under the tree.

Also, we do not forget about a place for storing clothes. There is a cabinet along one of the walls.[/vc_project_detail][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_project_detail position=”bottom” image=”1316″]We propose creating a multifunctional space where you can make a choice: either to retire or be together with everybody. The space, clear of all unnecessary items, will take you to another dimension and help you to get tuned to a calm repose. Lot’s of light and air.

In the center of the room there is a functional zoning volume, a white cube, dividing the entire living room into 5 zones: active pastime area, TV area, dressing area, secluded relaxation area and the central area – relaxation area, located inside the white volume.[/vc_project_detail][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” desctop_mb=”margin-lg-30b”][vc_column][vc_single_image image=”1317″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content”][vc_column width=”1/2″ desctop_mb=”margin-lg-30b”][vc_single_image image=”1318″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ desctop_mb=”margin-lg-30b”][vc_single_image image=”1319″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row desctop_mt=”margin-lg-80t” desctop_mb=”margin-lg-110b” tablets_mt=”margin-sm-45t” tablets_mb=”margin-sm-55b”][vc_column][vc_column_text]

The project is made for Antony Holder.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Nagrada / Award Murgle Apartments - Award winning project

Malo presenečeni smo s ponosom sprejeli novico, da je naš projekt zmagal na tekmovnjau Life Challenge 2020 v kategoriji večstanovanjskih stavb.

A little surprised, we proudly accepted the news that our project won the Life Challenge 2020 competition in the multi-apartment building category.

Nagrada / Award Murgle Apartments - Award winning project

Malo presenečeni smo s ponosom sprejeli novico, da je naš projekt zmagal na tekmovnjau Life Challenge 2020 v kategoriji večstanovanjskih stavb.

A little surprised, we proudly accepted the news that our project won the Life Challenge 2020 competition in the multi-apartment building category.